Region

Svet

Danijela Vranić zarobljena u Valjevu: Gledala sam kako bujica nosi sve pred sobom!

Katastrofalne vremenske nepogode nisu zaobišle ni pevačicu Danijelu Vranić koja je pre nekoliko dana otišla u posetu kod svojih roditelja u Valjevo, a kako je situacija zbog porasta nivoa vode postajala sve opasnija, policija pevačici nije dozvolila da napusti rodno mesto.

Danijela Vranić zarobljena u Valjevu: Gledala sam kako bujica nosi sve pred sobom!



Danijela Vranić: Kolege su se radovale mojoj bolesti!
Danijela Vranić preživela je pravu dramu u Valjevu, kada je zbog obilnih poplava ostala zarobljena u svom rodnom mestu Valjevu. Nakon što se brzo sabrala i smirila, pevačica je pritekla u pomoć svojim komšijama, meštanima policiji i vojsci  ovog malog grada, koji su spašavali mesto od veće katastrofe.

"Ne možete da verujete kakva je bujica nosila sve pred sobom, gledala sam svojim očima kako plavi velikom brzinom. Moja rodbina koja živi blizu Kolubare se preselila na gornje spratove gde smo im, uprkos zabrani policije da se ide u najugroženije delove grada, dopremili hranu, vodu i lekove, i to čamcima. Kako da sediš miran, kada te ovakva nevolja snašla? Mi smo dobro, situacija je za sada stabilna. Struju imamo, vodu… kuća nam je, imala sam sreću što je moj otac preventivno izgradio system za dovođenje podzemnih voda tako da smo za sada bezbedni. Planiram za dan, dva, kada putevi budu bili raščišćeni, da se vratim u Beograd, jer putujem u Crnu Goru zbog posla. Ako bude sve u redu, ako ne, šta da radim, viša sila", izjavila je pevačica za televiziju Best.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>