Region

Svet

Marijana Leontijević na tabletama za smirenje: Poplava mi je uništila sve!

Bivša farmerka Marijana Leontijević je više nego zabrinuta zbog vanrednog stanja u Srbiji, jer joj je poplava uništila porodičnu kuću u Obrenovcu, kao i dva lokala uz nju. Najviše se zabrinula za brata i oca, koji su u jednom trenutku bili zarobljeni u kući.

Marijana Leontijević na tabletama za smirenje: Poplava mi je uništila sve!



Manekenka Marijana Leontijević je na tabletama za smirenje i noćima ne spava jer je njena porodična kuća u Obrenovcu uništena, a brat i otac su joj bili zarobljeni u kući, ali na svu sreću spasilačke ekipe su ih izvukli i odveli na sigurno.

"Noćima ne spavam od brige. Sve je 300 puta gore od onoga što prikazuju na televiziji. Sa tatom i bratom se nisam čula skoro 24 sata jer u Obrenovcu nema struje, nema ni vode. Poslednje što su mi rekli je da su dobro i da su prešli u drugu kuću. Neću biti mirna dok oni ne budu pored mene. Pijem lekove za smirenje, poplava mi je sve uništila. Porodična kuća, u kojoj sam provela detinjstvo, poplavljena je do krova. Kad je mama bila u Obrenovcu, čula je naređenje da svi moraju biti evakuisani u roku od 15 minuta. Ona je izašla i ostavila sve stvari i dokumenta", rekla je potrešena Marija.

"Ne znam šta da radim. Nemam informaciju da li su svi evakuisani. U Obrenovcu mi je sve. Trebaju nam čamci da se ode po sve one ljude kojima je potrebna evakuacija. Molim boga da svi budu dobro, više ne znam šta ću sa sobom", dodala je ona, a čim je saznala vest ona je dodala: "Javili su mi se brat i otac, evakuisani su u poslednjem trenutku! Hvala svima koji su me zvali i brinuli".

Autor: A.K.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>