Region

Svet

Jovana i Željko Joksimović donirali kamion vode za piće, srpski heroji iz sveta poznatih pomažu najugroženijima!

Jovana i Željko Joksimovć su danas donirali kamion flaširane vode koja je potrebna ugroženim građanima Srbije, koji su evakuisani iz poplava širom države, čime su se pridružili brojnim ličnostima iz sveta poznatih koji su odlučili da pomognu.

Jovana i Željko Joksimović donirali kamion vode za piće, srpski heroji iz sveta poznatih pomažu najugroženijima!Pomoć koju su obezbedili Jovana i Željko poslata je kriznom štabu za vanredne situacije/humanitarnu pomoć u Železniku gde su smešteni evakuisani građani iz Obrenovca. "Pomažemo, baš kao i brojni građani Srbije u zemlji i u inostranstvu, u okvirima naših mogućnosti. Solidarnost i humanost su stvari koje se podrazumevaju, posebno u ovakvim situacijama", izjavio je Željko Joksimović ovim povodom.

Kao što se čitava Srbija ujedinila ne bi li pomogla žrtvama, tako su se ujedinle i poznate ličnosti iz regiona, pa su srpski heroji dali koliko su mogli kako bi pomogli. Sem Željka i Jovane, pomoć su pružila i braća Rokvić - Marko i Nikola, pevačica Jelena Ristić, poznatija kao Jellena, zatim Goga Sekulić, Emir Kusturica i mnogi drugi.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>