Region

Svet

Zeka Milioner nudi smeštaj ljudima evakuisanim iz poplava!

Zeka Milioner uključio se kao i brojne poznate ličnosti kako bi pomogao ljudima koji su usled poplava morali da napuste svoje domove, i ponudio smeštaj za one koji su evakuisani.

Zeka Milioner nudi smeštaj ljudima evakuisanim iz poplava!



Naime, Ivan Zeljković Zeka napisao je na svom profilu na Fejsbuku: "Ukoliko je potreban smeštaj za ugrožene stanovnike iz okoline Kruševca, Ribarske Banje, Ribarske Reke, Ćićevca, Paraćina, Đunisa, Niša i ostalih gradova i mesta iz cele Srbije koji imaju načina da dođu do naše vile, možemo ponuditi smeštaj osobama koje se evakuišu i moraju da napuste svoje domove. Javite se na telefon 0691012949... Delite dalje! Hvala!".

Voditelj je dodao još jedan status na svom profilu: "Ako ima neko ko je ostao bez krova nad glavom, a nema ništa protiv da se privremeno smesti u Kragujevcu javljam da imam prazan stan pa dobro došli dok se ne reši situacija! Molim prijatelje da moju vezu podele dalje".

Zeka se u potpunosti posvetio pa je kasnije na svom Fejsbuku pozivao sve dobrovolje da se pojave ispred Sajma i obaveštavao svoje prijatelje kako mogu da pomognu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Ivan Zeljkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>