Region

Svet

Emisija Žene napunila tri godine i proslavila rođendan

Emisija "Žene" je proslavila treći rođendan, a kroz nku je prošlo preko 300 gostiju, kroz 130 emisija. Fantastična petorka nastavlja sa fenomenalnim radom, slaveći mali jubilej.

Emisija Žene napunila tri godine i proslavila rođendan



Iako su se i same pitale da li će emisija "Žene" opstati, odgovor su pronašle ovih dana, kada su proslavile treći rođendan. Zvanična proslava nije bila, ali se nadaju da će se dogoditi nakon završene televizijske sezone.

Koju situaciju iz emisije nikada nećete zaboraviti?

Irina: Sećam se emisije u kojoj smo govorili o oslibađanju od stresa. Mara i ja smo snimile prilog gde smo trenirale boks, a potom se i izvrištale na krovu jedne zgrade. A u studiju nam je bio klub žena iz Novog Sada koje se smehom bore protiv stresa i depresije i imaju tehnike smejanja. Svi u studiju smo se sjajno zabavili i toliko smejali da su nam išle suze od smeha, bukvalno!

Da li ste na samom startu mogle da pretpostavite da jedna emisija sa pet voditeljki može ovako dugo da opstane?

Nataša: Iskreno, nisam o tome ni razmišljala. Zapravo, nikada nisam nešto započinjala, a da se pitam koliko će trajati. Bilo je uzbudljivo učestvovati u procesu nastanka jedne ovakve emisije i, koliko god da se neke stvari pretvore u rutinu, zrno tog uzbuđenja oživi svaki put kad krene najavna špica. Mislim da je taj "nestašluk" koji, na svoj način, nosi svaka od nas i eliksir koji obezbeđuje dug vek emisiji. Na mnogaja ljeta!

Kako ćete proslaviti rođendan?

Ivana: Rođendan još nismo proslavile, neke od nas imaju puno posla ovih dana i nema se, na žalost, vremena za okupljanje i opuštanje. Ali pošto se bliži i kraj televizijske sezone, pretpostavljam da ćemo to uraditi tada, taman da proslavimo tri lepe i uspešne godine!

Autor: A.K.
Izvor: Prva.rs
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>