Region

Svet

Keba zabranio emitovanje Paparaco potere

Dragan Kojić Keba trebao je da se pojavi u emisiji "Paparaco potera", ali čim je video najavu za epizodu u kojoj se pojavljuje, producentima je zapretio sudom i tako stopirao objavljivanje potere za njim.

Keba zabranio emitovanje Paparaco potere



Keba je na uvid dobio materijal u kome se on pojavljuje, ali je zatim tražio da pregleda i ostatak emisije u pokušaju da cenzuriše izjave drugih o sebi, što mu nije dozvoljeno.

"Kojić je u ponedeljak „Pinku“ poslao opomenu pred tužbu da bi se dan kasnije sa svojim advokatom pojavio u prostorijama ove televizije i, pozivajući se na zakon o informisanju, sprečio emitovanje sporne emisije, kaže neimenovani izvor.

"Nekoliko sati pred početak „Paparaco potere“ dobio sam informaciju da emisija neće biti prikazana zbog Kebine zabrane i pritisaka koji su došli sa različitih strana. Nije mi preostalo ništa drugo nego da na brzinu spremim drugu emisiju sa Cecom Ražnatović" - kaže,autor ove emisije Darko Popović.

Popović dodaje: "U jednoj stvari se potpuno slažem sa Kebom, a to je da on i ne treba da se pojavi u „Paparaco poteri“, jer ne zaslužuje da bude u rangu sa zvezdama poput Cece, Seke i ostalih. Da narod više ne ceni Kebu, mogli smo da se uverimo i na nedavno završenom „Grand festivalu“, gde se nije plasirao ni u finale."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>