Region

Svet

Aco Pejović preživeo dramu u potopljenom automobilu na Košutnjaku!

Aco Pejović preživeo je pravu dramu kada je u noći između srede i četvrtka automobilom, kojim je upravljao njegov prijatelj, uleteo u vodu kod potopljenog podvožnjaka u Košutnjaku, gde su ostali zaglavljeni do jutra.

Aco Pejović preživeo dramu u potopljenom automobilu na Košutnjaku!



Aco Pejović dobio alergiju od šminke!
Popularni pevač Aco Pejović otkriva da im je situacija u početku bila smešna, međutim, kada su shvatili da u automobil voda prodire neverovatnom brzinom, morali su brzo da reaguju i pozovu službu za hitno spašavanje.

"Sve se dešavalo između pola tri i pet ujutru, kada sam se sa prijateljem u njegovom „rendžu“ vraćao kući iz jednog restorana u Košutnjaku! Pošto smo uleteli u podvožnjak, voda je odjednom počela da prodire unutar automobila, a mi smo shvatili da je đavo odneo šalu. Tada smo otvorili prozore i shvatili da moramo da se spasemo, pa smo se nekako izvukli na krov, odakle smo pozvali pomoć. Kada su stigli pripadnici službe za hitne intervencije, objasnili su nam da nisu u mogućnosti da nas izvuku, pa smo pozvali vatrogasce, koji su nam dali isto objašnjenje", rekao je Aco Pejović za Alo.rs i dodao da je agonija trajala puna dva sata.

"Vreme je sporo prolazilo, mi smo stajali na autu smišljajući šta ćemo da radimo i, verujte, uopšte mi nije bilo svejedno. Na kraju smo skočili u vodu i otplivali do kraja podvožnjaka, gde nije bilo vode. Bili smo potpuno mokri, pozvali smo taksi, skinuli se u veš i tako otišli kući. Drugar se ujutru vratio u kupaćim gaćama na mesto događaja, otplivao do auta, zaronio i zakačio sajlu za kuku da bi izvukao automobil", zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: acopejovic.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>