Region

Svet

Region

Filmovi Spasi nas od zla i Seksi snimak kod nas u julu mesecu (Video)

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo filmove distributerske kuće Tuck "Spasi nas od zla" i "Seksi snimak", koje možete pogledati u domaćim bioskopima u julu.

Filmovi Spasi nas od zla i Seksi snimak kod nas u julu mesecu (Video)



Radnja filma "Spasi nas od zla" smeštena je u Njujorku 2013. godine, a inspirisana je istinitim događajem i iskustvom detektiva Ralfa Serčija, dok je "Seksi snimak" urnebesna komedija o bračnom paru koji ponovo unosi uzbuđenje u svoj odnos.

U filmu "Spasi nas od zla" njujorški policajac Ralf Serči (Erik Bana) počinje da se bori sa svojim ličnim problemima i pitanjima, dok istražuje uznemirujući, brutalan i neobjašnjiv zločin. Kako bi se izborio sa zastrašujućom demonskom silom, koja zaposeda i teroriše ceo grad, udružuje se sa nekonvencionalnim sveštenikom (Edgar Ramirez), školovanim i obučenim za slučajeve isterivanja đavola. Radnja filma inspirisana je knjigom u kojoj su opisani detalji Serčievog iskustva, koja ledi krv u žilama.



Kada su Džej (Džejson Sigel) i Eni (Kameron Dijaz) počeli da se zabavljaju, njihova ljubav bila je veoma intenzivna. Posle 10 godina braka i dvoje dece, njihovom ljubavnom žaru bila je potrebna iskra podsticaja. Kako bi osvežili vezu, rešili su da se snimaju dok isprobavaju svaku pozu knjige "Radosti seksa" u tročasovnom, maratonskom izdanju. Na prvi pogled, to je odlična ideja, a onda su shvatili da njihov najprivatniji snimak, više nije privatan. Svesni da ih samo jedan klik deli da budu ogoljeni pred svima, ulaze u trku sa vremenom kako bi povratili svoj video snimak. A on će otkriti mnogo više nego što su mislili da mogu podneti. Biće to noć koju nikada neće zaboraviti.



Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>