Region

Svet

Gorica Nešović i Dragan Ilić od 2. juna na Index radiju! (Foto)

Prepoznatljivi radijski dvojac Gorica Nešović i Dragan Ilić postali su deo velikog tima nacionalnog radija Index. U ponedeljak, 2. juna njihova autorska emisija “Buđenje” kreće sa emitovanjem na Index radiju u terminu od 6-10h. PR služba Index radija:

Gorica Nešović i Dragan Ilić  od 2. juna na Index radiju! (Foto)"Zadovoljstvo je i profesionalni izazov da sarađujemo sa kvalitetnim radijskim veličinama koji odlično rade svoj posao. Sigurni smo da ćemo u narednom periodu napraviti fantastičan šou za slušaoce uz koji će započinjate svaki dan. Slušaoci novog Index radija osetiće savršeno izbalansiran šou muzike i priče. Novo Buđenje uz Goricu i Dragana pružiće slušaocima  mogućnost da na jednom radiju dobiju provereni kvalitet priče i muzike koju žele da slušaju.  Budite uz novi Index radio i Buđenje sa Goricom i Draganom."Nakon četiri godine na Radio Beogradu, produkcija Supermiš započinje saradnju sa Radio Indeksom, koji emituje svoj program na celoj teritoriji Srbije. Dokazali smo se kao nezavisna produkcija u saradnji sa javnim medijskim servisom, kako na radijskom tako i na televizijskom planu. Sada je vreme za novi izazov! U pitanju je poznati koncept jutarnjeg šou programa koji će biti obogaćen savremenom produkcijom, novim zvučnim zavrzlamama i odličnom muzikom. Program je namenjen svima kojima je potrebno Buđenje sa osmehom, uz main stream muziku i najveće hitove iz 80-tih, 90-tih i 2000-tih. Imamo želju da stvorimo dinamičan i urban program namenjen mladim  ljudima , ali i onima koji su kao i Radio Indeks, večito mladi. Indeks je dokument kojim dokazujete mladost duha, a Radio Index s pravom nosi epitet “Kuća dobre muzike“, rekao je Dragan i dodaje:

"Pripremamo mnogo novih iznenađenja, ali nećemo odustati od naših druženja sa slušaocima tokom turneja, bićemo i dalje glas zdravog razuma u konfuznim vremenima i trudićemo se da vas prepoznaju kao slušaoce Indeksa po osmehu na licu. Za Goricu i mene, ovo je još jedan veliki profesionalni izazov, jer ćemo sarađivati sa ekipom radijskih kolega koji su se dokazali kao uspešni lideri na medijskom planu. Indeks je visoko postavio zanatske kriterijume, a mi ćemo pokušati da granicu pomerimo još dalje".

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>