Region

Svet

Region

Svet Plus vas vodi u bioskop: Pogledajte domaći film Mamula! (Foto+Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck naš portal vas ovog četvrtka vodi na projekciju domaćeg filma sa međunarodnom ekipom "Mamula", a najbrži čitaoci imaće priliku da prisustvuju večerašnjoj projekciji u bioskopu Tuckwood.

Svet Plus vas vodi u bioskop: Pogledajte domaći film Mamula! (Foto+Video)Najbržima ćemo pokloniti po dve karte, a potrebno je samo da pošaljete ime, prezime i kontakt telefon na email naše redakcije [email protected]. Projekcija filma "Mamula" reditelja Milana Todorovića, koji je napravio filmsku priču, žanrovski nesvakidašnju za našu kinematografiju, na repertoaru je u bioskopu Tuckwood danas u 20:30 sati.

Dve američke turistkinje dolaze u Crnu Goru da posete svog starog prijatelja. Nakon nekoliko dana uživanja, družina odlučuje da poseti napušteno ostrvo Mamula, iako su upozoreni na čudna dešavanja i legende koje kruže o tom mestu. Tamo zatiču misterioznog ribara koji drži zatočenu prelepu devojku. U pokušaju da oslobode zarobljenicu shvataju da je ona zapravo sirena, koja ih svojom pesmom i izgledom opčinjava, ali se ubrzo pretvara u krvožednog monstruma koji im neće dozvoliti da živi napuste Mamulu.Pored Dragana Mićanovića, Slobodana Stefanovića, Mikija Krstovića, Zorane Kostić Obradović, Sofije Rajović i drugih, glumačku ekipu čine i Franco Nero, Kristina Klebe, Dragan Mićanović i Natalie Burn.

Pogledajte trejler filma "Mamula" koji se od 1. maja prikazuje u domaćim bioskopima.Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>