Region

Svet

Željko Joksimović i Daniel Kajmakoski snimili duet!

Željko Joksimović i pobednik X Factor Adria Daniel Kajmakoski,  juče su u sunčanom Skoplju snimili prve kadrove video spota za duetsku pesmu koju potpisuje jedan od najboljih pop izvođača na ovim prostorima Željko Joksimović.

Željko Joksimović i Daniel Kajmakoski snimili duet!X Factor Adria: Željko Joksimović i Daniel Kajmakoski u duetu pevaju na makedonskom! (Foto+Video)
Mladi makedonski pevač koga je šira javnost upoznala tokom nedavno završenog televizijsko - muzičkog takmičenja i njegov mentor Željko Joksimović već uveliko rade na novoj pesmi čije se objavljivanje očekuje u najskorije vreme.

"Sasvim slučajno sam napravio pesmu koju smo i ja otpevali kod mene u studiju. Kako se i posle šoua često viđamo kod mene u Minakordu, jednom prilikom  sam počeo da sviram nešto na gitari i rekao sam mu Vidiš, ovako nešto mi pada na pamet... Imao sam neku moju staru muzičku temu koju sam odmah razradio. I za tili čas je nastala pesma", rekao je Željko Joksimović i dodao da je u pitanju jedna raspoložena, lagana i simpatična pesma, pesma koja zaokružuje jedan period druženja i zajedničkog rada koje je rezultiralo trijumfom.

Deo teksta napisao je Fahrudin Pecikoza, a potom je nastavio Dragan Brajović Braja i napisao ostalo. Makedonski deo teksta prepevala je talentovana Magdalena Cvetkovski iz Tetova. Video spot koji potpisuje Dejan Milićević za ovu duetsku pesmu za sada je sniman u centru makedonske prestonice i u Beogradu.

Povodom velikog koncerta Željka Joksimovića na stadionu Arena Filip II Makedonski 21. juna u Skoplju je juče održana konfeerncija za novinare na kojoj je najavljen predstojeći spektakl.

Autor: J.B.
Izvor: Story.rs
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Željko K

Povezane vesti:


>