Region

Svet

Goga Sekulić besna na Suzanu Mančić! U suzama napustila studio!

Goga Sekulić doživela je neprijatno iznenađenje kao gost Suzane Mančić u emisiji Stotka, kada je pušten prilog sa njene svadbe, a potom i sahrane njenog supruga Igora Ramović. Pevačica je u suzama, besna napustila studio.

Goga Sekulić besna na Suzanu Mančić! U suzama napustila studio!



Goga Sekulić: Umesto da se smejem, ja plačem od bola! Igor će zauvek biti u mom srcu!
Gostujući u emisiji na televiziji Pink, kod Suzane Mančić, Goga Sekulić nije mogla ni da predpostavi da će doživeti jako neprijatno iznenađenje. Naime, u emisiji je pušten snimak sa svadbe pevačice, a samo nekoliko trenutaka kasnije pojavio se deo sahrane pevačicinog supruga Igora Ramovića, što je kod Goge izazvalo bes. Jedva je suzdržala suze,a potom i besna napustila studio nakom završene emisije.

Pevačica je počela da plače i jeca dok su kamere bile upaljene, a snimak je rasplakao i ostale gošće. Kad se emisija završila, Sekulićeva je napala Suzanu Mančić i organizatore i besna je napustila studio, prenosi Kurir-info.rs.

"Goga nije mogla da veruje šta se dešava. Bilo joj je teško da suzdrži suze i samo je čekala da se sve završi i da napusti studio. Jedva se suzdržala da istog trenutka ne ode i da pred kamerama ne kaže sve što misli o tome što su joj uradili", rekao je izvor blizak pevačici za Kuri-info.rs.

Goga Sekulić jako je razočarana ovakvim potezom producenata i ne krije da još uvek ne može da se oporavi od šoka koji je doživela u emisiji.

"U šoku sam, iznenađena sam što su pustili svadbu i sahranu. Popila sam „leksilijum“ (lek za smirenje) i prijatelji su me odvezli kući. Ni sa kim se nisam svađala, ali nisu to smeli da mi urade. Dok ne dođem sebi, ne mogu da dajem nikakve komentare za tog ko je smislio tako neslanu šalu", izjavila je pevačica, dok sa druge strane, voditeljka emisiji, Suzana Mančić tvrdi da nije znala da će biti puštena sahrana i dodaje kako to Gogi nikada ne bi uradila.

"Bila je potresena. Goga zna da joj ja to nikad ne bih uradila, znala sam samo da će ići prilog o svadbi. Nismo drugarice, ali je mnogo volim i poštujem i ovo sigurno neće pokvariti naš odnos. Želim joj svu sreću, a ne suze. Ovaj tragičan prilog nije trebalo da se desi u veseloj emisiji", rekla je voditeljka.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Goga Sekulic Privee

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>