Region

Svet

Jelena Jovanović kupila seksi veš za svog novog dečka (Foto)

Pevačica Jelena Jovanović juče je napunila 24 godine, a za ovaj specijalan dan odlučila je da časti sebe šopingom koji će goditi i njenom novom, misterioznom dečku, budući da se bivša farmerka počastila novim seksi vešom.

Jelena Jovanović kupila seksi veš za svog novog dečka (Foto)



Edin Škorić između dve vatre! Sa jedne strane Jelena Jovanović, sa druge Ivana Škorić
Nakon raskida sa odbojkašem Edinom Škorićem, Jelena je svoj privatni život potpuno sakrila od očiju javnosti, kao i svoju novu jaču polovinu. Pevačica je i juče aludirala na novu ljubav, kada se svim prijateljima koji su joj čestitali rođendan zahvalila simboličnom pesmom "Nađi novu ljubav", nakon čega smo je sreli u tržnom centru kako razleda izloge sa ženskim krpicama.



Ipak, pevačica se najviše zadržala u prodavnici veša, gde je odmah po ulasku zapazila seksi crni korset sa šljokicama i resama. Nakon što ga je prislonila uz svoje telo da vidi da li joj odgovara veličina, zapazila je još jedan iste boje, što ju je dovelo u večitu žensku dilemu za koji da se odluči.

 Nažalost, pevačica je u šopingu bila sama, pa se dugo dvoumila i na kraju izabrala suptiliniju varijantu od satena sa korpama koje oblikuju grudi. Jovanovićeva je izabrala i gaćice od satena u boji šampanjca, kao i čipkani crveni veš.



Pošto sinoć nije bilo slavljeničkog partija jer je Jelena imala nastup, ostaje pitanje kada će svojim poklonom obradovati novu ljubav. S obzirom na to da je nedavno izbacila singl "Heroj", očigledno je da je neko osvojio srce mlade pevačice, iako ga ona krije kao zmija noge.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Dušan Milenković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>