Region

Svet

Željko Vasić, Saša Kovačević, Dado Glišić, Bojan Marović, Vlado Georgiev... Ko ima koncert?! (Video)

Znate li ko ima koncert u Areni 16. maja? Svakako je u pitanju koncert koji ima jednu od najinteresantnijih reklamnih kampanji do sada, u koju su uključeni brojni video snimci i tizeri koji ga najavljuju, a pevač koji će oduševiti publiku ponosno kaže: "Ja imam koncert!".

Željko Vasić, Saša Kovačević, Dado Glišić, Bojan Marović, Vlado Georgiev... Ko ima koncert?! (Video)



Kako je Vlado Georgiev prošao na pijaci jer nema više karata za koncert? (Foto)
U pitanju je još jedna najava za spektakl koji se očekuje u petak 16. maja u Kombank Areni, koja će sudeći po svim najavama biti puna do poslednjeg mesta. U novom video snimku koji najavljuje koncert pojavili su se i Željko Vasić, Saša Kovačević, Dado Glišić, kao i sam Vlado Georgiev.

Ova ekipa poznata je po svojim baladama i fenomenalnim pesmama, ali i po tome da su uvek spremni za dobru zabavu. Svoj smisao za humor iskoristili su kako bi napravili još jedan tizer u kome je Dado Glišić kamerman, Željko Vasić nervozno čeka početak snimanja, Saša Kovačević se samo na kratko pojavljuje kako bi dobio potpis, a Bojan Marović kasni na snimanje.

Na samom kraju, pojavljuje se i glavni akter koji ponosno govori da baš on ima koncert u Areni. Pogledajte i ovaj snimak.



Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>