Region

Svet

Ništa od dueta? Tanja Savić i Slavica Ćukteraš više nemaju kontakt!

Tanja Savić i njen suprug Dušan prisustvovcali su u nedelju venčanju Saša kapora i Nikoline Kovač. Tom prilikom pevačica je otkrila da i ona planira venčanje u crkvi, ali kada joj deca porastu, kao i da joj se Slavica Ćukteraš, sa kojom treba da snimi duet uopšte ne javlja.

Ništa od dueta? Tanja Savić i Slavica Ćukteraš više nemaju kontakt!Tanja Savić odmah po povratku u Srbiju posetila porodicu
Iako se po medijima dosta spekulisalo oko njenog razvoda, Tanja Savić demantovala je sve glasine i pokazala da je u njenom braku sve u najboljem redu. Pevačica se sa svojim suprugom pojavila na crkvenom venčanju svojih kolega, a ekipi Exkluziva je otkrila, kako je preslušala demo snimak pesme koju treba snimi u duetu sa Slavicom Ćukteraš, ali da joj se prijateljica uopšte ne javlja na telefon.

"Preslušala sam demo snimak i zaista želim da uradimo taj duet, ali Slavice nema, kao da je u zemlju propala. Ne znam da li je kod Vladimira ili radi, ali mi se uopšte ne javlja", izjavila je Tanja za Exkluziv.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus


>