Region

Svet

Rada Manojlović od obožavaoca dobila pitona!

Rada Manojlović gostovala je sinoć u emisiji Stotka, gde joj je u studiju jedan od najvatrenijih obožavaoca priredio iznenađenje, tako što joj je za poklon doneo zmiju - pitona.

Rada Manojlović od obožavaoca dobila pitona!



Rada Manojlović se vratila iz Amerike: Teško mi je pao rastanak od Momira!
Rada Manojlović  gostovala je sinoć u emsiji Suzane Mančić na televiziji Pink, u kojoj je pored standardnih pitanja o svojoj karijeri, govorila i o turneji po Americi sa koje se nedavno vratila, dečku Momiru, a najveće iznenađenje pevačici je priredio obožavaoc koji joj je doneo poklon.

Dečko koji je najvatreniji fan Rade Manojlović sa nestrpljenjem je čekao trenutak kada će se upoznati sa svojom omiljenom pevačicom, a kada je za to dobio priliku doneo joj je poklom od koga je Rada zanemela, jer se u kutiji nalazila zmija piton.

"Ja sam možda tvoj najveći fan, od prve audicije sam te zapamtio i rekao "zapamtite ovu devojku". Imam puno tvojih slika i isečaka iz novina i jakosam srećan što sam dobio priliku da te upoznam" rekao je presrećni mladić.

Rada se nije preterano uplašila zmije, pa je čak i pozirala pred kamerama, dok je Goga prokomentarisala, kako se i ne bi baš lepo proveo, da je njoj kojim slučajem poklonio zmiju.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>