Region

Svet

Ceca Ražnatović održala spektakularan koncert u Beču, publika je dočekala ovacijama! (Foto)

Ceca Ražnatović nastupila je proteklog vikenda u prepunoj sali hotela Piramida u kojoj je pevačica publici u Beču priredila spektakularan koncert koji će dugo pamtiti.

Ceca Ražnatović održala spektakularan koncert u Beču, publika je dočekala ovacijama! (Foto)



Ceca Ražnatović: Pokušala sam da spasim svoje dete!
Pevačica je u subotu publici u Beču priredila nezaboravan koncert, a da su karte za Cecin koncert već u napred bile rasprodate, potvrdio je i organizator nastupa Slobodan Lajić, koji kaže da dug nije bilo tako veliko intresovanje za neku zvezdu, kao za folk zvezdu naše estrade.

Dobra energija između najveće zvezde Balkana i vernih fanova ni ovog puta nije izostala. Ceca je na binu izašla uz gromoglasne uzvike publike, kojoj je pevala naredna dva sata. Odlično raspoložena, nije skidala osmeh s lica. Pregršt hitova bacilo je publiku u trans.

Euforija koja je zavladala s prvom pesmom nije jenjavala tokom celog koncerta. Iako je publika zdušno pevala sve pesme, bezvremenski hit „Beograd“ je, kao što to uvek biva, pogotovo na koncertima u dijaspori, izazvao posebno oduševljenje prisutnih i probudio najjače emocije kod publike.



Među VIP gostima bio je i Konstantin Dobrilović, predsednik Hrišćansko-slobodarske platforme i kandidat Slobodarske partije na predstojećim izborima za Evropski parlament. Ceca ga je pozdravila i naglasila da i u Beču imamo ljude na koje treba da budemo ponosni.

"Prezadovoljna sam. Ovo mi je drugi koncert u Beču sa ovolikom posećenošću. Napravili smo divno veče, u kojem sam uživala", rekla je Ceca.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Kurir-info.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>