Region

Svet

Edin Škorić molio Jelenu Jovanović da se pomire!

Jelena Jovanović i Edin Škorić nekoliko puta su raskidali i mirili se, ali kako sada stvari stoje, definitivno su se rastali. Jelena je odbila da se vrati bivšem dečku, iako je on nedavno molio da se pomire.

Edin Škorić molio Jelenu Jovanović da se pomire!



Edin Škorić između dve vatre! Sa jedne strane Jelena Jovanović, sa druge Ivana Škorić
Naime, prošlog vikenda na jednoj svadbi Edin Škorić, poprilično pod dejstvom alkohola pokušavao je da poljubi Jelenu Jovanović sa kojom je započeo vezu u rijalitiju "Farma“. U tome nije uspeo jer je Jelena na sve njegove pokušaje da joj se približi ostala ravnodušna.

"Dok je Edin bio sve pijaniji i očigledno očajniji, Jelena se zabavljala sve u šesnaest. Smejala se i đuskala s Katarinom Živković i nijednog trena nije pogledala Edina", kaže izvor za Kurir-info.rs, koji je prisustvovao veselju.Sve to iz prikrajka je posmatrala Edinova bivša žena Ivana, prenosi Kurir-info.rs.

"Situacija je s jedne strane bila smešna, a s druge neprijatna. Svi su sedeli za raličitim stolovima i mrko se gledali. Najpre se nisu ni pozdravili, ali Edin, kad je video da su sve oči uprte u njih, ustao je i džentlmenski se rukovao prvo s bivšom ženom, a zatim i s bivšom devojkom", dodao je izvor.

Edin se opustio uz koju čašicu alkohola, pa je u jednom momentu pokušao da odobrovolji Jelenu da mu se vrati. To je ipak ostala njegova pusta želja jer ona ne namerava da obnavlja vezu s njim.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Jelena Lj Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>