Region

Svet

Montevideo protiv veterana Sveta Srbija! Željko Vasić junak utakmice! (Foto+Video)

Danas je na Adi Ciganliji održano Sportsko sabranje "Sveta Srbija", koje je organizovano, povodom slave, Svetog Vasilija Ostroškog. Najveću pažnju privukla je fudbalska utakmica između ekipe iz filma Montevideo i veterana udruženja "Sveta Srbija", u kojoj je junak utakmice, bio pevač Željko Vasić.

Montevideo protiv veterana Sveta Srbija! Željko Vasić junak utakmice! (Foto+Video)



Humani Željko Vasić sakupio novac za kupovinu histeroskopa! (Foto)
Udruženje "Sveta Srbija" zajedno sa našim proslavljenim košarkašem Dejanom Tomaševićem organizovali su dan posvećen sportu i rekreaciji koji je prvenstveno namenjen najmlađima, a najveću pažnju privukla je fudbalska utakmica između ekipe iz filma "Montevideo" i udruženja "Sveta Srbija", čije je boje branio Željko Vasić.



Pored zavidne muzičke karijere, Željko je danas pokazao i neverovatan talenat za najomiljeniji muški sport, postignuvši evrogol kojim je povećao rezultat na 3:1 i na taj način, svojoj ekipi zagrantovao pobedu u ovoj intresantnoj utakmici. Iako konačan ishod utakmice u ovim situacijama nije toliko bitan, prisutni gledaoci uživali su u jednom sportskom danu koji su za njih priredile poznate ličnosti sa naše javne scene.

Podsetimo, Željko Vasić je pre dve večeri u prostorijama hotela "Crowne Plaza" održao donatorsko veče na kome je njegova Fondacija "Iskorak" sakupila sredstva za kupovinu aparata koji je namenjen ženama i koji na efikasan način vodi postavljanju dijagnoze i doprinosi povećanju pouzdanosti lečenja maligniteta materice i steriliteta.




Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>