Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Berzan zaoštrava igru i priprema napad koji Boran nikako ne očekuje! (Foto)

Berzan, iako je želeo da uzme Bedirhana odusato je od te ideje, kada je video razdragano lice mališana. Boran oseća da je Berzan prati svaki njegov korak, govori Abahuu kako moraju da budu operzni i da pre svega mora da zaštiti Silu i Bedirhana.

Serija Sila večeras: Berzan zaoštrava igru i priprema napad koji Boran nikako ne očekuje! (Foto)



Serija Sila večeras: Berzan je ranjen! Boran saznaje da je Hašmet ubijen!(Foto)
Sila koja je osetila da se nešto događa, dolazi kući i sa nestrpljenjem iščekuje da uzme svog sina u naručje. Srećna je kada je Bedirhana ugledala u Boranovim rukama. Berzan želi da zaoštri igru i priprema napad koji Boran nikako ne očekuje, odlučan je u nameri da otme dete. Zehlijina majka zove Borana i govori kako se Hašmet nije vratio kući, Boran i Abahu su svesni da iza njegovog nestanka stoji Berzan

Dilaver je zaprosio Džener uprkos braku sa Umu i sada na sve načine pokušava da nađe rešenje u teškoj situaciji. Šivan razgovara sa Husejinom i govori mu da treba da se vrati u aArdin, jer ne želi da njegova sestra bude povređena. Svestan je situacije da je Husejinova majka neće nikada prihvatiti. Ipak, Husejin odbija da se vrati kući, jer želi da ostane u blizini Ajše.



Boran saznaje da je leš muškarca pronađen u šumi i ubrzo saznaje da je reč o Hašmetu koji je ubijen. Siguran je da Berzan stoji iza toga. Dilaver dolazi kod Borana i otkriva mu Berzanovu tajnu, o lažnom svedočenju za koj traži pare, kako bi pobegao u inostranstvo.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>