Region

Svet

Ekskluzivno! Seka Aleksić - Brodolom, poslušajte deo nove pesme! (Video)

Kraljica estrade Seka Aleksić će pesmu "Brodolom" premijerno predstaviti u četvrtak 15. maja, a do tada je svojim fanovima zagolicala maštu i objavila deo pesme, koji sada sa još većim nestrpljenjem išćekuju premijeru novog singla i spota.

Ekskluzivno! Seka Aleksić - Brodolom, poslušajte deo nove pesme! (Video)



Seka Aleksić - Brodolom ili pobednički tron? Kraljica i Đus uspešno završili snimanje spota! (Foto)
Singl Seka Aleksić "Mamurna" uspeo je da za rekordno kratko vreme bukvalno pokori fanove ove popularne pevačice. Kako muzika tako i tekst pesme toliko lako "ulaze u uši" da su Sekini obožavaoci već na prvom njenom nastupu tražili da nekoliko puta izvode ovaj novi hit singl.

Spot koji prati pesmu takođe je oduševio sve, i pošto se video dramatično završava, a ima i nastavak, svi s uzbuđenjem čekaju kada će ga Seka objaviti. Iako je pevačica bila zauzeta objavljivanjem seksipilnih fotografija za magazin "Plejboj", kao i napornim treninzima, to je sve nije zaustavilo da neumorno radi na tome da što pre ponovo iznenadi svoje fanove.

Tako je Seka Aleksić već najavila premijeru nove pesme "Brodolom“ koju ćete čuti 15. maja u jutarnjem programu Radio Pingvina. Ali to nije sve! Do zakazane premijere samo na Pingvinu imaćete priliku da čujete i premijeru refrena pesme "Brodolom" i to od nedelje 11. Maja. Kako je ovaj singl nastavak na pesmu „Mamurna“ moći ćete da naslutite i kako će izgledati novi spot koji mnogi s nestrpljenjem očekuju.

"Samo kaži da to nije to i ja daću ti srce na dlanu! Samo traži da ne vidim to i okrenuću glavu na stranu, na drugu stranu. Ovaj brodolom!", deo je pesme koji je objavljen, a posle ovakvog refrena preostaje nam samo da sačekamo četvrtak i trenutak kada će spot i cela pesma biti premijerno objavljeni i na Svet Plusu.



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>