Region

Svet

Zvezde Granda 2014: U baražu vraćena tri kandidata, poznati svi finalisti!

U baražu emisije Zvezde Granda 2014 vraćeno je tri kandidata, dva muškarca i jedna devojka, koji su dobili mogućnost da se ravnopravno sa ostalim kandidatima bore za pobedu, a večerašnjom emisijom poznati su i svi finalisti ovog takmičenja.

Zvezde Granda 2014: U baražu vraćena tri kandidata, poznati svi finalisti!



Zvezde Granda 2014: Baraž 10. maja! Novih šest kandidata prošlo dalje! (Video)
Večeras je u emisiji "Zvezde Granda" održan i poslednji baraž u kome je troje takmičara dobilo priliku da se vrati u samo finale i time kao i ostali kandidati bore za titulu pobednika.

Jedanaes kandidata koji u proteklim emisijama nisu uspeli direktno da se plasiraju u dalji tok takmičenja, dobila je priliku da se večeras predstavi publici koja je svojim SMS glasovima vratila njih troje, dva muškarca i jednu devojku, to su:  Miloš, Ajša Kapetanović i Mustafa Omerika,  njih troje su dobili mogućnost da se sa svojim povratkom ravnopravno bore sa ostalih deset kandidata u takmičenju za pobednika Zvezde Granda.

Svako od njih pevao je po jednu pesmu, a gledaoci su tokom cele emisije mogli da glasaju za svoje favorite. Sabiranjem glasova odlučeno je da se Miloš, Ajša i Mustafa vrate direktno u finale, gde će se zajedno sa ostalim kandidatima boriti za titulu pobednika i vredne nagrade koje dobijaju nakon završetka takmičenja. Kandidati koji večeras nisu obezbedili plasman u finale, plasirali su se direktno u drugi krug takmičenja naredne sezone Zvezde Granda, koja će krenuti sa emitovanjem sledeće godine.

Četrnaest finalista ovogodišnjeg takmičenja Zvezde Granda su: Predrag Bošnjak, Marija Stajić, Marko Gačić, Miloš Vujanović, Nina Đumić, Mirza Selimović, Ljubomir Perućica, Marina Radosavljević, Bakir Turković, Tijana Milentijević i Peđa Vujić, Miloš, Ajša Kapetanović i Mustafa Omerika. Od sledeće subote sa emitovanjem počinju finalne emisije, a dva kandidata ispašće iz daljeg takmičenja

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>