Region

Svet

Suzana Mančić: Zbog udaje sam propustila mnoge muškarce!

Suzana Mančić otkrila je u emisiji na televiziji Pink, da je zbog udaje u životu propustila mnoge muškarce, kao i da je u njihovo vreme mnogo lakše bilo odabrati osobu za zajednički život nego danas.

Suzana Mančić: Zbog udaje sam propustila mnoge muškarce!



Suzana Mančić povredila kolena u tržnom centru - Oporavljam se polako!
Voditeljka Suzana Mančić tokom gostovanja u emisiji "Magazin In" otkrila je voditeljki Sanji Marinković i prisutnim gostima u studiju da je zbog udaje, propustila mnogo muškaraca u svom životu.

"Bilo mi je žao kad sam se udala, imala sam 33 godine i razmišljala sam da li više nikada neću pogledati drugog dečka i da mi neće zaigrati srce. Moj bivši muž iza sebe je imao dva braka pre mene, naravno da mi je bilo žao kad sam se udala, mislila sam da ću propustiti mnogo, a mnogo sam i propustila", izjavila je Suzana Mančić i dodala da je u njihovo vreme bilo mnogo lakše izabrati muškarca za zajednički život, kao i da danas savetuje svoje ćerke, da ukoliko naiđu na dobrog momka iz poštene porodice, nikako ne puštaju.

"Ranije je bilo puno mamaka i bili su drugačiji, trčali su za nama, a sad ne znam, drugo je vreme. Ja danas svoje ćerke savetujem, da ako nađu dobrog momka, iz dobre kuće, zdravog, pravog, odmah hvataju za gušu i udaju se", zaključila je Suzana Mančić.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>