Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Berzan je ranjen! Boran saznaje da je Hašmet ubijen!(Foto)

Svi su u bolnici i čekaju kako će se završiti operacija, u razgovoru sa Silom Boran vidi buket cveća. Misleći da je od njega, Sila mu se zahvaljuje, ali ubrzo shvata ga nije on poslao. Boran uzima buket i vidi da je cveće poslao Berzan.

Serija Sila večeras: Berzan je ranjen! Boran saznaje da je Hašmet ubijen!(Foto)



Serija Sila večeras: Džeren zbog Dilavera daje otkaz u Silinoj kompaniji! (Foto)
Operacija Bedar je prošla bez komplikacija i za dva dana može d aide kući, ali će isto tako morati da nastavi sa terapijama. Dadilja je sa Bedirhanom u parku, Berzan je sve vreme posmatra i čeka momenat kako bi uzeo dete i uspeo da se osveti Boranu na najgori mogući način. Nakon sa znanja da je silovao Zehliju, njen otac uzima pištolj kako bi osvetio svoju ćerku, dolazi ispred Berzana i uperuje pištolj u njega.

 Berzan je ranjen, a Hašmet aga ubijen. Besan što je ranjen, Berzan odlučuje da neće predati njegovo telo sve dok mu Zehlija ne bude pronašao Zehliju. Sila je jako uznemirena i moli vozača da je što pre odveze kući, ima neki loš predosećaj.



Berzan, iako je želeo da uzme Bedirhana odusato je od te ideje, kada ke video razdragano lice mališana. Zehlijina majka zove Borana i govori kako se Hašmet nije vratio kući, Boran i Abahu su svesni da iza njegovog nestanka stoji Berzan, ubrzo saznaju da je Hašmet ubijen.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>