ShowBiz

Zanimljivosti

Vesti

knez najnovije vesti - strana 4

Knez sprema balkansku muziku za svet

Knez sprema balkansku muziku za svet

Bivši učesnik rijaliti šoua “Survajver” Nenad Knežević Knez uveliko radi na albumu balkanske muzike, koji će izdati za inostrano tržište. Reč je o 14 muzičkih bisera sa Balkana, među kojima su sevdalinke, starogradske i romske pesme, koje je crnogorski pop pevač obradio u svom fazonu, sa primesama džeza, ambijentalne i čilaut muzike.

Pročitaj više

Toni Zen progovorio: Aleksandra me razočarala, Knez je licemer

Toni Zen progovorio: Aleksandra me razočarala, Knez je licemer

Iako ni poslednje finalne večeri Survajvora  Andrej, Toni,  Kaća,  Goca, a ni ostali takmičari nisu mnogo pričali o tome ko je, da li je i zbog čega promenio mišljenje u vezi sa nekim takmičarem, iako su imali dovoljno vremena da se to desi, stvari kreću da se raspliću tek sad. Tako je makedonski hip hoper Toni Petkovski, zvani Toni Zen odlučio da ipak ostane iskren do kraja…

Pročitaj više

Knez pronašao Edinov lažni imunitet

Knez pronašao Edinov lažni imunitet

Trijumfalno raspoloženje Kasuka kvari novo pojavljivanje valu – valu zmije otrovnice. Uplašili su se više nego prvog puta, jer su je sada jedva primetili. Nikola deluje najzabrinutije i kaže da je katastrofa što im je prošla pored nogu, dok Andrej, majka hrabrost, traži mačetu ne bi li je dokrajčio. Za to vreme, Edin se panično bacaka po plaži, jer ga je ujeo neki insekt i ne haje mnogo za dešavanja oko otrovnice. Nakon likvidacije, Andrej zaključuje da bi bilo glupo doći u “Survajver”, a ne videti ražu, ajkulu, zmiju ili majmuna.

Pročitaj više

Survajver: Nikolija tužna a Knez najveseliji!

Survajver: Nikolija tužna a Knez  najveseliji!

Po dolasku sa pijace Goca i Biljana stižu na žensko ostrvo, gde ih dočekuje vest da su ostale devojke našle osnovne namirnice i pribor za jelo, pa se Goca pita čemu onda odlazak na pijacu.  Potom sve one kreću u dalje istraživanje ostrva, i planiraju raspored dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, i naravno pitanje toaleta. "Sada je najvažnije gde ćemo da piškimo i kakimo",rekla je jedna od njih,  pa su izabrale mesto koje je mračno i hladno, gde ima dovoljno peska i da nije blizu vode.

Pročitaj više

>