Region

Svet

Dragan Kojić Keba: Proglasili su me mrtvim, moja porodica je bila u šoku!

Dragan Kojić Keba kaže da se prilično lako nosi sa tračevima koje redovno ispredaju o njemu, ali da mu je kada se proširila vest da je umro nije bilo svejedno jer se zabrinuo za porodicu.

Dragan Kojić Keba: Proglasili su me mrtvim, moja porodica je bila u šoku!Dragan Kojić Keba zadovoljan svojim izgledom: Ne postoji ništa što ne volim na sebi! (Video)
Pevač Dragan Kojić Keba kaže da odlično zna da bude iznad svega što se priča o njemu, ali da mu nije uvek prijatno kad čuje neki trač vezan za njega ili negovu porodicu.

"Navikao sam da se nosim sa tračevima i skandalima, odnosno da budem iznad svega toga što se priča i piše. Daleko od toga da mi je prijatno, a nije lako ni mojoj porodici, iako dobro znaju da to nije istina. Da se ne lažemo, nema mnogo pevača sa ovakvom karijerom kao što je moja i harizmom. Ali, uz to idu i tračevi. Pre nekoliko godina, dok sam bio u Americi, pročula se priča da sam umro. Možete misliti kako je bilo mojima dok im se nisam javio posle nekoliko sati. Isključio sam telefon i legao da spavam, a oni nisu znali da li sam živ! Sve ovo ostalo je manje strašno", rekao je Keba.

Autor: A.K.
Izvor: vesti-online/Kurir-info.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>