Region

Svet

Čupo Kalač i Jelena Golubović pozajmili novac od zelenaša da bi platili putovanje

Čupo Kalač je sa Jelenom Golubobović bio na putovanju, koje je za njih dvoje bilo nezaboravno, a kako je otkriveno, da bi platio to putovanje Čupo je novac uzeo od zelenaša iz Švedske.

Čupo Kalač i Jelena Golubović pozajmili novac od zelenaša da bi platili putovanje



Jelena Golubović i Čupo Kalač ponovo u ljubavi: Krstare Finskom! (Foto)
Naime, kako se saznaje, Čupo Kalač je putovanje na koje je otišao sa Jelenom Golubović platio novcem koji je pozajmio od zelenaša, jer je hteo da iznenadi svoju verenicu.

"Čupi se desio takav period da nije imao puno tura da vozi, pa finansijski nije mogao da priušti Jeleni izenenađenje zbog čega se odlučio da pozajmi novac koji će uz kamatu morati da vrati u trostruko većem iznosu. Jeleni je bilo drago što im je organizovao putovanje, ali i krivo što je uzeo novac na kamatu, a ona nije mogla finansijski da mu pomogne oko otplate", rekao je izvor blizak Čupu.

"Tačno je da je Čupo pozajmio novac kako bismo otišli na putovanje, jer sam ja potpuno van sebe zbog nagrade koju nisam dobila. Jako se loše zbog toga osećam pošto on to sada mora da vrati. Bilo me sramota, jer sam tokom celog putovanja platila samo jednu kafu, a me on izdržavao sve vreme dok sam bila tamo, i čak mi je kupio aparat za inhalaciju koji sam tražila da mi kupe čelnici „Pinka“ kako bih se lečila. Dok sam u Beogradu izdržavaju me mama i baka, a Čupo zbog mene pozajmljuje novac, iako ja imam glavnu nagradu koja negde leži neiskorišćenja", rekla je Jelena i dodala:

"Evo danas sam rekla mami da mi kupi samo jedan lek, a ne pet, jer i ona više nema para. Iako silno želim da dobijem dete, ja ne smem da ostanem trudna dok uzimam lekove i duša me boli što ne mogu da se ostvarim u ulozi majke o čemu sam uvek maštala", kaže rediteljka.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Jelena Zvanični FanTeam Golubovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>