Region

Svet

Sara Trajanović otputovala sa dečkom na Kipar! (Foto)

Sara Trajanović svakodnevno obaveštava svoje fanove koliko uživa u vezi sa svojim novim dečkom Milanom Marinkovićem. Manekenka je nedavno postavila fotografije sa raznih zajedničkih putovanja, a pre nekoliko dana zaljubljeni par otputovao je na Kipar.

Sara Trajanović otputovala sa dečkom na Kipar! (Foto)Sara Trajanović više ne krije vezu sa bratom Cece Ražnatović! (Foto)
Sara Trajanović , definitivno uživa u ljubavi sa Milanom Marinkovićem. Pored toga što joj ispunjava sve želje i tretira kao princezu, manekenka često sa svojim izabranikom putuje. Posle Sarajeva i Beča, zaljubljeni par je otputovao na Kipar, u kuću Cece Ražnatović, gde je Milan inače živeo i čuvao Veljka i Anastasiju dok su u Aja Napi išli u školu.Sara i Milan svaki trenutak provode zajedno, a otkako su u vezi ni jedan dan se nisu razdvajali. Cecin brat manekenku prati gde god da krene, pa je tako sa njom nedavno i prisustvovao reviji na kojoj se ona pojavila. Posle napornog perioda, odlučili su da otputuju nekoliko dana na more, kako bi se dobro opustili i uživali u svojoj ljubavi.Autor: J.B.
Foto: Facebook/Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>