Region

Svet

Rada Manojlović se vratila iz Amerike: Teško mi je pao rastanak od Momira!

Rada Manojlović doputovala je juče u Beograd, posle mesec dana provedenih na turneji po Americi, gde inače živi i radi njen sadašnji dečko Momir Gajić. Pošto je svaki drugi dan obilazila različite gradove, pevačica je noćila u luksuznim hotelima Hajat i Kosmopoliten, a ne kako su mediji pisali, kod svog dečka.

Rada Manojlović se vratila iz Amerike: Teško mi je pao rastanak od Momira!



Rada Manojlović u depresiji zbog gubitka, pije tablete i ide na seanse!
Iako nije želela da otkriva detalje kako su ona i Gajić provodili slobodno vreme, Rada Manojlović je za Alo.rs priznala da joj je rastanak mnogo teško pao.

"Jeste mi bilo teško da se zbog njega vratim za Beograd, ali i tamo sam zbog čestih nastupa imala malo slobodnog vremena. Letela sam avionom skoro svaki dan, pa sam prevazišla strah koji sam godinama imala jer na njihovoj teritoriji turbulencije su svakodnevna pojava", rekla je Rada koja je u Beograd sletela juče u popodne, gde su je sačekali sestra Marija i prijatelji.

"Iako smo se čule svakodnevno, jedva sam čekala da zagrlim sestru, kojoj sam donela poklone, sebi nisam puno toga kupila, više sam se fokusirala da upoznam Ameriku - isiče Rada koja je posetila i NBA košarkašku utakmicu "Majami hitsa“ i "Bruklin netsa“, na kojoj je videla i Majkl Džordana: "Bio je u drugoj loži, tako da ga nisam upoznala, ali sam oduševljena utakmicom koja je veći šou program nego naša estrada", objašnjava pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs.
Foto: Twitter/Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>