Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Zeliha priznaje Sili ko je otac njenog deteta! Dilaver moli Borana za oproštaj (Foto)

Boran vraća Emira kući. Svi su odahnuli. Po povratku kući Džemre će se neprijatno iznenaditi, kuća joj je obijena i ona će odmah pozvati Dilavera u pomoć. Nakon uviđaja policije, ustanoviće da joj ništa od stvari ne nedostaje. Dilaver će je ugostiti u svojoj kući. Umu i Zinar aga su se vratili u Mardin.

 Serija Sila večeras: Zeliha priznaje Sili ko je otac njenog deteta! Dilaver moli Borana za oproštaj (Foto)



Serija Sila večeras: Boran odbija da preuzme titulu age! Berzan kidnapuje Emira! (Foto)
Dilaver dobija poziv od Berzana koji mu jasno stavlja do znanja da treba da mu da potrebne sledeći put će nauditi ženi koja mu se dopada i da će sledeći put nauditi ženi koja mu se dopada. Boran odlučuje da Zelihu skloni na sigurno, verujući da Dilaver ima veze sa Berzanom i da ujedno sumnja da je ona u njihovoj kući.

Berzen je očajan jer nikako ne može da dođe do Zehlie, koja je ljubav njegovog života. Iako je svestan da ga nikada neće pogledati, Berzan ne želi da odustane od nje. Dilaver govori Berzanu da je devojka kod Borana i da planiraju da je odvedu u Silinu kuću u Tarabiju. Zeliha priznaje Sili da je dete koje nosi Berzanovo, ali da on ne zna, pošto je silovao.



Dilaver priznaje Boranu da je on rekao Berzanu gde je Zeliha i da je on odgovoran za njenu smrt. Govori mu zbog čega je morao da uradi tako nešto. Boran pametnim pristupom još jedanput  pobeđuje svog neprijatelja, dok je on odlučan u nameri da mu se osveti i to na veoma surovi način. Zbog Zelihe kreće u akciju. Odlučuje da kidnapuje osobu koju najviše voli.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>