Region

Svet

Premijerno Van Gogh - Prva i poslednja kap! Pogledajte novi spot (Video)

Van Gogh i "Prva i poslednja kap" sa albuma "Neumeren u svemu" danas je premijerno objavljena na CMC televiziji. Nakon singlova "Nešto vuče me dole" i "Anđele moj brate" svi fanovi ove rok grupe mogu da uživaju u još jednoj novoj pesmi.

Premijerno Van Gogh - Prva i poslednja kap! Pogledajte novi spot (Video)Režiju spota za pesmu "Prva i poslednja kap" potpisuju Van Gogh produkcija i Nebojša Radosavljević kao reditelj, dok se kao direktor fotografije potpisuje Miloš Kodemo, a sam spot snimljen je u ateljeu benda Van Gogh.Na albumu "Neumeren u svemu" nalazi se 10 radiofoničnih pesama koje odišu karakterističnim stilom ove rok grupe, uključujući modernu rock produkciju i poseban vokal Zvonimira Đukića poznatijeg kao Đule. Album je urađen u sutdiju "Siena" tokom 2013. godine, a ovu produkciju potpisuje poznati producent Vojislav Aralica.

Tekst pesme "Prva i poslednja kap" takođe je napisao Đule, koji je učestvovao i u aranžmanu, a kako izgleda novi spot Van Gogha pogledajte na našem portalu.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>