Region

Svet

Vlado Georgiev u Doručku sa zvezdama, druženje sa fanovima uz apsolutnog kralja! (Foto)

Vlado Georgiev otvorio je prvu emisiju zanimljive akcije Doručak sa zvezdama koja je od danas ponovo počela sa emitovanjem na Radiju S, a najvatreniji fanovi najpopuarnijeg kantautora imali su priliku da se ovog jutra druže sa apsolutnim kraljem.

Vlado Georgiev u Doručku sa zvezdama, druženje sa fanovima uz apsolutnog kralja! (Foto)



Vlado Georgiev u Doručku sa zvezdama na Radiju S
Vlado Georgiev gostovao je od 9 časova na Radiju S i svojim fanovima priredio nezaboravno jutro uz puno dobre zabave i pesme, a najuporniji obožavaoci imali su priliku i da se fotografišu sa svojim idolom. Uzbuđenje devojaka bilo je i više nego očigledno, a šarmantni Vlado svakoj dami je izašao u susret tako što joj je uputio kompliment i ulepšao dan zajedničkom fotografijom.

Pevač je gostujući u emisiji pričao o predstojećem koncertu koji će se održati 16. maja u Kombank Areni i ekskluzivno otkrio da su od danas puštene i karte za nivo 400 po ceni od 1.000 i 1.200 dinara, koje možete kupiti putem eventima.rs. Na pitanje šarmantnih voditelja, kako je došao na ideju da da na koncertu ima kružnu binu, Vlado je u svom šaljivom maniru odgovorio: "Zato što sam ja apsolutni kralj", što je izazvalo opšti smeh u studiju.

Nakon gostovanja u radio emisiji, druženje sa Vladom Georgievim preselilo se u prelepi ambijent S Caffe-a na Košutnjaku, gde su svi obožavaoci imali prilike da uživaju u mini koncertu najpopularnijeg muzičara sa naših prostora. Zajedno sa svojim bendom Vlado je izašao na binu i započeo svoj nastup pesmom "Devojka za dva minuta". Već pri prvim taktovima oduševljeni fanovi zapevali su sa njim, a raspoloženi pevač uživao je izvodeći najveće hitove sa poslednjeg albuma "Daljina" i time dočarao delić atmosfere, onoga što će publici prirediti na koncertu u Areni.



Na kraju druženja, Vlado Georgiev je od najvetrenijeg fana dobio tortu i poklon povodom njegovog rođendana, koji je za nekoliko dana. Veoma intresantno druženje završilo se uz pesmu "Iskreno" kojom je Vlado svojim fanovima uputio poruku da zaista iskreno ovaj posao radi zbog njih. Prezdovoljini fanovi napustili druženje sa njim, a ponovo će dobiti priliku da uživaju u pesmama najomiljenijeg pevača 16. maja u Kombank Areni.

Autor: J.B.
Foto: Jelena Blažić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>