Region

Svet

Premijera: Aleksandra Radović - Sa mnom! Uživajte u novom spotu i pesmi (Video)

Aleksandra Radović je "Sa mnom" objavila zajedno sa završenim spotom, a u ekranizaciji i samoj pesmi možete premijerno uživati na našem portalu. Pevačica koja poseduje jedan od najmoćnijih vokala na ovim prostorima sigurno neće razočarati svoje fanove koji su sa nestrpljenjem čekali nove hitove.

Premijera: Aleksandra Radović - Sa mnom! Uživajte u novom spotu i pesmi (Video)Aleksandra Radović: Volela bih da spojim glumu i muziku
U pitanju je pesma "Sa mnom" sa četvrtog studijskog albuma Aleksandre Radović, a ne samo da je jasno kako će ova pesma biti veliki hit, već je i spot vrlo interesantan. Na samom početku Aleksandra se šeta gradom noseći masku na licu, a onda se iz sjaja i mnoštva šljokica pojavljuje i elegantnoj haljini u kojoj do izražaja dolazi njen seksipil.

Tekst pesme "Sa mnom" napisala je Ljiljana Jorgovanović, dok je za muziku i aranžman bio zadužen Boris Krstajić. Uživajte u još jednoj pesmi svojstvenoj Aleksandri Radović, mnoštvo emocija u kombinaciji sa elektronskom muzikom i jedinstvenim tekstom iz kojeg se posebno izdvaja rečenica "Što da budem tajna, kad sam sjajna".Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>