Region

Svet

Ceca Ražnatović ide na lečenje bioenergijom kod bake iz Rusije

Ceca Ražnatovć je nedavno bila u poseti baka Leni, koja dolazi iz Rusije i bioenergijom leči brojne javne ličnosti. Ona u Srbiju dolazi jednom godišnje, a pevačica ju je posetila.

Ceca Ražnatović ide na lečenje bioenergijom kod bake iz Rusije



Ceca Ražnatović: Strahujem od naslova o mojoj deci!
Folk diva Ceca Ražnatović je od svog prijatelja saznala za čudesnu baku koja bioenergijom vraća zdravlje u organizam, pa je otišla kod nje da joj baka uradi dva tretmana i posavetuje je, jer ruska baka u Srbiji boravi samo nedelju dana.

"Čim je čula da dolazi u našu zemlju, Ceca je zakazala tretman i pre nego što je Lena doputovala. Ona je Ceci ukazala na tačke njenog organizma koje su slabije i posavetovala je da mora više da se pazi, naročito, zato što joj je posao stresan. Sve što joj se dešavalo u životu ostavilo je posledice na opšte stanje njenog organizma, posebno što je često nastupala prehlađena i pod temperaturom. Ceca je bila dva puta po dva sata, a Lena je samo pokretima ruku poboljšala protoke kanala u Cecinom telu koji su emotivnim blokadama bili zapušeni. Lena je redak gost naše prestonice, jer ima puno posla širom sveta, gde leči najpoznatije svetske političare, muzičare i sportiste", rekao je izvor blizak pevačici.

"Ona je jedna divna žena koja svojom pojavom pleni i jako mi je prijao razgovor i tretman kod nje. Pored toga što je vrlo otmena i mudra, poseduje neku toplinu i razboritost kojom leči. Čudesna je", izjavila je Ceca.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printscreen/Prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>