Region

Svet

Premijera! Olja Karleuša - Isto umire i ko puca i ko gine! Spot za veliki letnji hit je tu, pogledajte! (Video)

Olja Karleuša Isto umire i ko puca i ko gine, nova pesma i spot konačno su ugledali svetlost dana, a prema prvim komentarima, novi singl pevačice za kratko vreme pretenduje da postane veliki letnji hit.

Premijera! Olja Karleuša - Isto umire i ko puca i ko gine! Spot za veliki letnji hit je tu, pogledajte! (Video)Ekskluzivno! Olja Karleuša završila snimanje spota za novu pesmu! (Foto)
Atraktivna pevačica snimila je novi singl koji nosi naziv "Isto umire i ko puca i ko gine", čiji su autori Goran Ratković Rale i Suzana Popović. Nakon završenog snimanja pesme u studiju, Olja je prvi put ostvarila, divnu saradnju sa DM SAT video produkcijom kojoj je poklonila poverenje za ekranizaciju novog singla.

Spot je konačno ugledao svetlost dana, a Olja nam je otkrila kako više neće praviti duge muzičke pauze i da će od sada češće izbacivati nove pesme, a sve po principu, kada ne možes da ih pobediš, a ti im se pridruži.  Promocija pesme je krenula,a uskoro će i početi Oljina gostovanja po emisijama. Za sve ljubitelje brzog zvuka, uživajte u novom spotu Olje Karleuše za pesmu "Isto umire i ko puca i ko gine":Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>