Region

Svet

Vlado Georgiev u Doručku sa zvezdama na Radiju S

Vlado Georgiev prvi je gost zanimljive akcije "Doručak sa zvezdama" koja u četvrtak 8. maja startuje sa emitovanjem na nacionalnom Radiju S, a slušaocima pruža jedinstvenu priliku da dožive nezaboravno iskustvo.

Vlado Georgiev u Doručku sa zvezdama na Radiju S



Svako od nas je bar jednom poželeo da se nađe u društvu domaćih zvezda. Većinu nas kopka kako te zvezde izgledaju ujutru, da li su zaista raspoložene kao što odaju sliku o sebi kada se pojave u medijima ili je situacija drugačija.

Vlado Georgiev i ekipa: Barba otkrio specijalne goste na koncertu u Areni?
Akcija "Doručak sa zvezdama" slušaocima Radija S daje mogućnost da osvoje posebne VIP ulaznice za druženje sa poznatima, ali i da budu gosti najvećeg i najslušanijeg radijskog servisa u Srbiji.


Foto: Radio S

Druženje bi trebalo da počne u ranim jutarnjim satima, kada će Vlado Georgiev biti gost u jutarnjem programu u okviru emisije "Dobro jutro Srbijo" u terminu od 9 do 10h. Najsrećniji slušaoci koji budu osvojili karte moći će da provedu tih sat vremena uživo u programu sa njim, da vide na licu mesta kako se snalazi u ranim jutarnjim časovima, kada koncentracija nije na zavidnom nivou, kakve odgovore daje na provokativna pitanja slušalaca, ali i kako zvuči kada zapeva "jutarnjim" glasom.

Ali tu nije kraj. Nakon sat vremena uživo u programu, druženje se seli u "S caffe" koji se nalazi u sklopu radija S, u prelepom Košutnjaku, gde će svi oni koji su imali sreće da osvoje karte doručkovati, ćaskati, ali pevati i uživati zajedno u njegovom mini nastupu.

Način na koji slušaoci mogu da dođu do VIP ulaznica je tako što će posetiti sajt www.radios.rs, pratiti instrukcije i prijaviti se za učešće.

Autor: B.B.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>