Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran odbija da preuzme titulu age! Berzan kidnapuje Emira! (Foto)

Boran odbija da postane novi aga plemena, ali se ponosi zbog stričeve ponude da preuzme upravljanje plemenom. Boranu je to dovoljan pokazatelj da je napokon uspeo u svojoj dugotrajnoj borbi.

Serija Sila večeras: Boran odbija da preuzme titulu age! Berzan kidnapuje Emira! (Foto)



Serija sila večeras: Zinar predlaže Borana za novog agu! Dilaver donosi važnu odluku za koju jedino Sila zna (Foto)
Situacija je napeta, jer je Dilaver ugledao Zehlie. Iako nije siguran o kome se radi, uplašena Sila zove Narin kako bi se posavetovala sa njom šta da uradi. Dolaze na ideju da Feride obuku u Zelijinu garderobu i na taj način ubede Dilavera da se radi o drugoj osobi. Sila moli okipljeno pleme da poognu Feride i ubede njenu porodicu da joj omoguće da se dalje školuje.

Dilaver je razočaran, jer je bio ubeđen da je devojka koju traži kod Borana, odlazi kod Berzana i govori mu kako je pokušao da sazna gde se nalazi Zelihe, ali da nikako ne može da izvuče saznanje iz svog brata. Zehlia se priseća trenutka sa Berzanom i noći kada je silovao. Boran je ponovo ponosan na svoju suprugu jer se po ko zna koji put snašla u nezgodnoj situaciji.

Bedar priznaje Kesver da mora na operaciju dojke i počinje da plače. Strah je da nešto ne krene po zlu i ne želi da njena deca saznaju za to. Šivan se oporavlja nakon teškog ranjavanja i konačno je pušten na kućno lečenje. Berzan je kidnapovao Emira i odveo ga kod sebe kući. Iako je u početku bio uplašen, Emir se opustio u razgovoru sa agom.Zehlia se oseća jako loše i pada u nesvest.



Emirovi drugari su zabrinuti za njega, jer se plaše da je otet. Ipak, dečak uživa u Berzanovom društvu koji mu u svom stanu ispunjava sve želje. Emir je oduševljen novim drugarom, ali njegov ne dolazak iz škole stvara nemir u porodici...

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>