Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ispali Milojko Pantić i Zorana! Vanesa Šokčić i Vlada bolji u plesnom duelu!

Milojko Pantić i Zorana Miljevac ispali su iz Plesa sa zvezdama. Spektakularni šou je za njih završen, i to nakon plesnog duela u kojem su se našli sa Vanesom Šokčić i Vladom Todorovićem, koji su se na veliko iznenađenje žirija našli u dvoboju.

Ples sa zvezdama: Ispali Milojko Pantić i Zorana! Vanesa Šokčić i Vlada bolji u plesnom duelu!



Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Vanesa Šokčić i Vlada, Milojko Pantić i Zorana!
Prvi su na scenu šoua "Ples sa zvezdama" izašli su Milojko i Zorana, koji su plesali baćatu, dok su Vanesa i Vlada odigrali sambu . Kometari žirija bili su veoma pozitivnii, Marija je izjavila kako je Milojko bio dosta bolji nego sinoć, kao i da je iz emisije u emisiju sve više napredovao. Dok su se ostali članovi žirija složili sa komentarima svoje koleginice i dodali da im ponedeljak sve teže pada, jer nekoga moraju da pošalju kući.

Publika u studiju bila je sjajno raspoložena i sve vreme je podržavala dueliste, koji nisu imali ni malo lak zadatak. Nakon pokazanih koreografija došao je i trenutak da sudije saopšte rezultati glasanja.

Četvoročlani žiri odlučio je da večerašnje takmičenje napuštaju Milojko Pantić i njegova partnerka Zorana Miljevac, koji su za svoje učešće u humanitarnom takmičenju dobili nagradu u vrednosti od hiljadu evra. Dobijeni novac Milojko je odlučio da pokloni humanitarnom fondu radio amatera Srbije. Najpoznatiji komentator, obećao je na kraju emisije, da će se pojaviti u velikom finalu šoua, kako bi sa svojom partnerkom odigrao završni ples.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>