Region

Svet

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Vanesa Šokčić i Vlada, Milojko Pantić i Zorana!

U peti plesni duel šoua Ples sa zvezdama idu Vanesa Šokičić i Vlada Todorović, Milojko Pantić i Zorana Miljkovac, dva para koja su sabiranjem SMS glasova publike i bodovima sudija osvojili najmanji broj poena ,a koji će takmičari večeras ispasti zavisiće isključivo od žirija.

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Vanesa Šokčić i Vlada, Milojko Pantić i Zorana!



Ples sa zvezdama: Milojko Pantić i Zorana osvojili najmanji broj poena! Aleksandar Šapić i Slađana blistali na podijumu!
Sinoćnja epizoda šoua "Ples sa zvezdama" počela je u duhu narodne muzike, devet parova je sinoć standarne i latino plesove zaigralo na podijumu uz hitove domaće narodne muzike. Aleksandar Josipović izazvao je prave ovacije kada se sa Marijom Prelević pojavio obučen u narodnu nošnju, a vrhunac je nastao kada su zaigrali kolo.

Milan Kalinić je u protekloj nedelji, tokom proba zaradio ozbiljnu povredu zgloba zbog koje neće moći da nastavi dalje takmičenje. Takmičari šoua su tokom prošlonedeljnih priprema, proveli i jedno lepo veče u kafani, ali takođe su i uvežbavali svoje korake za večerašnji nastup.

Večerašnje eliminacije otvorio je voditelj Aleksa Jelić uz poznati strani hit od Avicia "Wake me up" i uz koreografiju plesača, što je izgledalo i zvučalo zaista spektakularno. Specijalnio iznenađenje večeras, priredili su Nikola Tomašević, Ignjat Filipović,  i  Marko Filipović, koji su sa svojim partnerkama odigrali pasodoble uz pesmu Olivere Katarine "Mala garava".

Prošle nedelje takmičenje su napustili Nikola Nemešević Nemeš i njegova partnerka Marija, a nakon sabiranja glasova gledaoca i tabele sa bodovima, odlučeno je da u plesni dvoboj idu Vanesa Šokčić i njen partner Vlada Todorović, Milojko Pantić i Zorana Miljkovac! Koji će nas par napustiti zavisi samo od strogog, ali pravičnog žirija koji čine Konstantin Kostjukov, Aleksandar Josipović, Marija Prelević i Nikola Mandić.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>