Region

Svet

Rada Manojlović u depresiji zbog gubitka, pije tablete i ide na seanse!

Radi Manojlović je nedavno preminuo kućni ljubimac, pas koji je bio uz nju od dvanaeste godine. Pevačicu je to prilično pogodilo, pa je utehu potražila na internet seansama i razgovoru sa ljudima sa istim problemom.

Rada Manojlović u depresiji zbog gubitka, pije tablete i ide na seanse!



Rada Manojlović: Pevala sam devet dana nakon mamine smrti, novac nam je bio neophodan za daću!
Pevačica Rada Manojojlović je nedavno izgubila psa, što ju je veoma potreslo, bila je van sebe danima, pa je čak uzimala i lekove za smirenje, na kraju joj je interent pomogao.

"Bila je veoma vezana za njega, posebno nakon smrti majke! Kada su joj saopštili da je uginuo, bila je van sebe, plakala je danima, odbijala da jede, a na nastupima je bila zamišljena. Uzimala je lekove za smirenje, a onda je pronašla ljude na internetu sa kojima je u grupama razgovarala o svom problemu", rekao je izvor.

Rada je trenutno na turneji po Americi, ali ju je smrt voljenog ljubimca jako pogodila. "Bio je sa mnom od moje 12. godine, zbog čega uopšte ne mogu da se oporavim. Uginuo je od starosti, prirodnom smrću, nije ga udario automobil ili ubio neki komšija kada je krenuo u lov, što u selu vrlo često može da se desi, ali opet, ne mogu da se pomirim s tim", kaže pevačica koja je utehu potražila u razgovoru sa ljudima na internetu kojima se dogodilo isti problem.

"Tada sam shvatila da nisam usamljen slučaj i da ljudi teško podnose smrt kuca, maca i drugih ljubimaca. Dobila sam dosta korisnih saveta i bilo mi je lakše, mada mi i danas zasuže oči zbog njega", dodaje Rada i kaže da zbog nesanice koristi tablete.

"Pijem tablete, ali na biljnoj bazi, jer stvarno imam problem sa spavanjem, a potreban mi je san. Tako se lakše nosim i sa problemima, samo sam malo pospana, ponekad i luda", rekla je Manojlovićeva.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/Rada Manojlovi

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>