Region

Svet

Region

Magična premijera filma Kuća Velikog Mađioničara 8. maja (Video)

Film "Kuća Velikog Mađioničara" od četvrtka 8. maja naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji. Ovaj sjajni animirani 3D spektakl zabaviće kako najmlađe, tako i one starije, stoga ga obavezno pogledajte ovog proleća.

Magična premijera filma Kuća Velikog Mađioničara 8. maja (Video)



Bogat specijalnim efektima od kojih zastaje dah, "Kuća Velikog Mađioničara" je film koji morate pogledati ovog proleća. Savremenu basnu u kojoj su glavne uloge poverene simpatičnim životinjama karakteriše sjajna 3D animacija koja će Vas uvesti u svet magije i čarobnjaka.

Zahvaljujući jednom od najkvalitetnijih 3D filmova koji se pojavio u bioskopima imaćete osećaj da zajedno sa junacima filma krećete u opasnu avanturu kroz dvorac misterioznog mađioničara, u kom na svakom koraku vreba opasnost.

Glavnu ulogu u srspkoj verziji filma nosi doajen našeg glumišta Milan Lane Gutović.



Tražeći utočište od nevremena, napušteni mladi mačak Munja ušunja se u tajanstveni dvorac u vlasništvu starog mađioničara. Mađioničar ga prihvati i Munja se vrlo brzo prilagodi novoj sredini i novim ukućanima. Međutim, kad mađioničar Lorens nenadano završi u bolnici, njegov nećak pokuša da ga izigra i proda kuću. Tada Munja i njegovi novi prijatelji koriste sve trikove kako bi zaštitili mađioničara i spasili svoj tajanstveni dvorac od prodaje.

Pridružite se zajedničkom druženju u okviru Porodičnog dana 11. maja, od 12 do 17 časova u bioskopima Cineplexx, uz niz aktivnosti specijalno pripremljenim za najmlađe. Ovaj magični dan je prava prilika da sa svojim mališanima pogledate ovo jedinstveno 3D ostvarenje, ali i da se družite sa glumcima koji su udahnuli život simpatičnim likovima u filmu.



Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>