Region

Svet

Natašu Bekvalac muškarci ne intresuju: Hana me potpuno ispunjava!

Nataša Bekvalac već nekoliko meseci nema dečka i kako i sama kaže ne razmišlja još uvek da promeni emotivni status, jer ternutno uživa u svom poslu i društvu svoje ćerke Hane.

Natašu Bekvalac muškarci ne intresuju: Hana me potpuno ispunjava!



Natašu Bekvalac uhodi bivša ljubav Ćazim Osmani (Foto)
Iako su je u medijima povezivali sa raznim muškarcima, pevačica Natašu Bekvalac trenutno uživa u slobodi i odlučna je u nameri da se potpuno posveti svojoj ćerki Hani i poslu koji joj je u poslednje vreme glavna preokupacija. Pevačica dodaje i da je nedavno platila registraciju automobila, zbog kog joj je policija oduzela tablice.

"Ljudski je grešiti, a kako sam i ja samo ljudsko biće, pogrešila sam, ali sam grešku ispravila. Sa tablicama je sada sve okej," kaže Nataša i otkriva da je jako srećna, ali da nije zaljubljena.

"Na meni se sve vidi. Jako sam srećna žena i ispunjena sam. Ljudi uglavnom povezuju moj emotivni status sa raspoloženjem. Ako sam zaljubljena, onda sam presrećna, ali to nema veze sa istinom. Imam sadržajan i organizovan život. Ćerka Hana me toliko ispunjava da ništa ne može da me izvede iz balansa. Muškarci me trenutno i ne interesuju," rekla je  pevačica, prenosi Kurir-info.rs.

Ipak, pevačica priznaje da u sebi tuguje, ali ne dozvoljava da se to vidi: "Uvek mi neko nedostaje, ali to ne remeti moj životni tempo. Svako nosi tuge u sebi, pa tako i ja, ali ih ne pokazujem",  rekla je pevačica, koja je trenutno maksimalno posvećena predstojećem albumu, ali ne žuri da ga privede kraju.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>