Region

Svet

Bojana Rajić se uselila u stan Vladimira Stojkovića!

Bojana Rajić se pre sedam dana zajedno sa sinom Lavom uselila u stan bivšeg supruga Vladimira Stojkovića, iako je do nedavno izjavljivala, kako joj od njega ni jedna nekretnina nije potrebna.

Bojana Rajić se uselila u stan Vladimira Stojkovića!



Bojana Rajić zbog nezgodnog pitanja htela da prekine intervju!
Nakon razvoda od fudbalera Vladimira Stojkovića, manekenka je javno izjavljivala kako joj od bivšeg supruga nije potrebna nikakva nekretnina, ali je pre sedam dana Bojana Rajić demantovala je samu sebe i na njegovo insistiranje, uselila se u stan u centru Beograda zajedno sa njihovim sinom Lavom.

"Bojana je, od kada se pre godinu dana razišla sa Vladom, živela kao podstanar i do sada je promenila tri stana. Vladimir to više nije želeo da trpi, jer smatra da njegov sin jedinac treba da živi u svom domu, pa se posle razgovara sa Bojanom dogovorio da se stan koji su 2012. kupili u Prizrenskoj ulici, a koji ima 120 kvadrata, renovira i opremi za njihove potrebe. Bojana i Lav su se pre sedam dana uselili u novi dom i sada uživaju", rekao je izvor blizak mankenki, prenosi Alo.rs.

Bojana, je posle brojnih natpisa u medijima oko razvoda, alimentacije i podele imovine, na svom Fejsbuku napisala da se odriče svih nekretnina u korist bivšeg supruga.

"Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim sto Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade", pisalo je na mankeknkinom profilu Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam tražila izdržavanje za mene kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa i boravi kod svog oca. I ovim bih htela da stavim tačku na sve naredne natpise u vezi sa nama, razvod i podelu imovine",  rekla je manekenka.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Bojana Rajic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>