Svet

Region

Britni Spirs pesnicom udarila igračicu i slomila joj nos!

Britni Spirs je tokom snimanja spota za pesmu Work Bitch pesnicom udarila igračicu koja je zbog slomljenog nosa završila u bolnici. Povređena devojka, odlučila je da tuži pevačicu zbog bola koji je pretrpela i traži milionsku odštetu.

Britni Spirs pesnicom udarila igračicu i slomila joj nos!



Britni Spirs želi da se treći put uda na imanju Elvisa Prislija
Igračica se požalila kako je pevačica na snimanju spota “Work Bitch” u žaru plesa udarila pesnicom u glavu i slomila joj nos. Atraktivna devojka će tužiti Britni Spirs i tražiti milionsku odštetu, jer je zbog njene nepažnje provela sedam dana u bolnici.

"Bila sam natečena od njenog udarca i plakala sam od bola, a ta umišljena i razmažena diva nije se udostojila ni da me pozovi i pita kako sam?!" - kaže devojka.

Britni je tim postupkom jako razočarala, a kada je čula da pevačica ne namerava da joj plati lečenje, odlučila je da pravdu potraži na sudu.

"Ona je škrta milijarderka koja ne brine o ljudima. Srušila sam se nakon što me je udarila pesnicom, a ona je svojoj ekipi hladno rekla da me iznesu i potom nastavila da snima spot, kao da se ništa nije dogodilo", rekla je igračica koja će od pevačice tražiti milionsku odštetu.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>