Svet

Region

Prijatelji zabrinuti za Hajdi Klum - stalno je pijana i ne brine o deci!

Hajdi Klum u poslednje vreme prolazi kroz tešku krizu, jer prema rečima njenih prijatelja, popularna manekenka otvoreno pokazuje da je zaljubljena u 13 godina mlađeg dečka, zbog koga se često opija i ide po zabavama, a o deci skoro da i ne brine.

Prijatelji zabrinuti za Hajdi Klum - stalno je pijana i ne brine o deci!



Hajdi Klum jedva zadržala grudi u haljini (Foto)
Nepristojno ponašanje manekenke jako je izverviralo i uplašilo njene prijatelje, koji je u poslednje vreme izbegavaju, jer se ne trezni i bez problema pozira u toplesu.

Njeno opijanje i nepristojno ponašanje dovelo je do toga da ovih dana baš i nema prijatelja. Prolazi kroz loš period u kome je nemoguće sa njom da se razgovara.  Hajdi je većinu prošle godine provela po zabavama. Trebala bi malo da uspori i suoči se sa problemima koje ima", rekao je izvor blizak top modelu.

Razlog njenog nepristojnog ponašanja navodno leži u raskidu veze sa telohraniteljem Martinom Kristenom. Ipka, manekenka nije gubila vreme, pa je brzo ušla u vezu sa bivšim dečkom Demi Mur. Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, koja se 2012. godine razvela od pevača Sila, nedavno je na plaži u Meksiku pokazala da se sa njim u vezi baš dobro zabavlja. Izvor tvrdi kako zbog svega toga Hajdi ne  provodi puno vremena sa svojih četvero dece.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>