Region

Svet

Memo Haljevac tuži Pink - nagrada od Farme četiri još uvek nije isplaćena!

Nakon Jelene Golubović kojoj tekođe nisu isplatili glavnu nagradu od 50.000 evra, a ni honorar, tužbu protiv relevizije "Pink" podneo je i bosanski slikar Sulejman Memo Haljevac, kome takođe nisu isplatili nagradu od "Farme četiri".

Memo Haljevac tuži Pink - nagrada od Farme četiri još uvek nije isplaćena!



Jelena Golubović nema para za hleb i lekove: Željko Mitrović mi nije dao ni dinar!
Sulejman Memo Haljevac je odlučio da presavije tabak i tuži televiziju "Pink" jer mu nije isplaćena nagrada od 50.000 evra koju je dobio kao pobednik "Farme 4".

"Nakon višemesečnog ćutanja i čekanja na nagradu, Memi je dozlogrdilo, pa je krajem aprila angažovao advokata iz Beograda Dejana Alagića, koji je tužio Televiziju „Pink“ zbog nepoštovanja ugovora. S obzirom na to da je poznatog slikara za rijaliti šou „Farma“ predložila direktorka bosanske Televizije „Pink“, on nije ni imao potrebu da traži svoj novac od Željka i Milice Mitrović, jer se sa njima nije ni dogovarao. U nekoliko navrata obećano mu je da će dobiti novac, ali je od 50.000 evra zasada dobio samo 10.000, što je nedopustivo za bilo koga, a pogotovo za „Pink“, koji je vodeća medijska kuća u regionu", rekao je dobro obavešteni izvor.

Prvo ročište održaće se uskoro u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a obe strane će biti saslušane.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: M. Šurjanac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>