Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Baraž 10. maja! Novih šest kandidata prošlo dalje! (Video)

Zvezde Granda u baražu će 10. maja doneti još tri kandidata koja su odlukom žirija ispala iz takmičenja, ali imaju priliku da ih publika vrati te da se s istim pravima kao i ostali kandidati bore za titulu pobednika. Šest novih takmičara večeras je prošlo dalje, dve devojke i četiri muškarca.

Zvezde Granda 2014: Baraž 10. maja! Novih šest kandidata prošlo dalje! (Video)



Zvezde Granda 2014: Nikola, Marina, Bakir, Tijana i Peđa idu direktno u finale! (Foto)
U večerašnjoj emisji Zvezde Granda, ponovo su nastupili zajedno muški i ženski takmičari, zavese su kao i u prethodne nedelje bile podignute, tako da je petočlani žiri i ove večeri mogao da vidi kandidate i njihovo ponašanje na sceni, a u dalji tok takmičenja plasiralo se četiri muškarca i dve devojke, to su: Predrag Bošnjak, Marija Stajić, Marko Gačić, Miloš Vujanović, Nina Đurić i Mirza Selimović.  

Muzički talenti iz Srbije i regiona i ove subote potrudili su se da osvoje strogi žiri, i da se plasiraju u dalji tok takmičenja. Petočlanim sudijama koje čine Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac, bilo je izuzetno teško da izaberu šest kandidata koji su se plasirali u dalji tok takmičenja, dok je i žiri Grand produkcije koji čine, Lepa Brena, Saša Popović i Žika Jakšić , takođe bio na velikim mukama.

Prošle nedelje plasman u dalji krug takmičenja obezbedilo je pet kandidata, dok je večeras njih šestoro uspelo da se izbori za finale. Ostali takmičari koji nisu prošli večeras, svoju sreću će okušati 10. maja u baražu, kada će publika vratiti troje njih. Dva muška i jednog ženskog kandidata.

Teškim odlukama, ali i složnim glasanjem odlučili su da se Predrag Bošnjak, Marija Stajić, Marko Gačić, Miloš Vujanović, Nina Đurić i Mirza Selimović plasiraju direktno u finale. Sledeće subote na redu je baraž, kada će publika svojim glasovima vratiti tri kandidata, koji će dobiti istu priliku kao i ostali kandidati da se bore za titulu pobednika.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>