Region

Svet

Jelena Golubović nema para za hleb i lekove: Željko Mitrović mi nije dao ni dinar!

Pobednica poslednje sezone rijalitija Farma Jelena Golubović, još uvek nije dobila honorar i glavnu nagradu od 50.000 evra. Rediteljka tvrdi kako vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović  ignoriše njene telefonske pozive i poruke u kojima mu govori kako nema para za hleb i lekove.

Jelena Golubović nema para za hleb i lekove: Željko Mitrović mi nije dao ni dinar!



Jelena Golubović i Čupo Kalač ponovo u ljubavi: Krstare Finskom! (Foto)
Jelena Golubović je zbog celokupne situacije zapala u tešku depresiju i dodaje kako je Pink TV zahvaljujući njoj zaradio velike pare od SMS glasova, a sada ignorišu da ispune obećanje koje su dali i daju joj glavnu nagradu i honorar.

"Ni dinar mi nisu isplatili, a "Farma“ se završila pre četiri meseca, iako mi je bilo obećano da ću čekati najduže mesec dana na nagradu i honorar koji sam ugovorila pre ulaska. Željko Mitrović mi se ne javlja na telefon niti odgovara na poruke, kao ni Milica Mitrović. Kontaktirala sam i sa devojkom Ninom, koja je Milici „desna ruka“ kada je posao u pitanju, a ona mi je na poruku da nemam para za hleb i lekove napisala da to nije njihov problem. Oni ne shvataju da meni samo jedan lek za alergiju košta 40 evra i da ne mogu da dišem koliko mi je loše", rekla je Jelena i dodala:

 Čupo i Jelena Golubović u šopingu: On bira donji veš za svoju verenicu!
Skroz sam revoltirana i na ivici depresije, jer ne mogu da dobijem novac koji sam zaradila teškom borbom u Lisoviću, gde je publika bila ta koja je mene izabrala za pobednika. A da ne pričamo o tome koliko novca su uzeli samo od poruka koje su moji fanovi slali, da bih ja pobedila, iz dana u dan", u jednom dahu izgovara rediteljka koja ne može da veruje kako se ponašaju čelni ljudi ružičaste televizije zbog kojih ne može ni predstavu da napravi.

"Obećala sam ljubiteljima mojih pozorišnih komada da ću režirati novu predstavu i to sam planirala da uradim od novca sa "Farme“, ali mi je i to sada uskraćeno. Kako kultura u ovoj zemlji da nađe svoj put kada je pored svega, vlasnici televizija uništavaju. Ne znam šta ću da radim, ali ukoliko ne budem isplaćena uskoro, moraću pravdu da potražim na sudu", iskrena je rediteljka.

PR televizije PInk Darko Popović objašnjava da Jeleni honorar nije isplaćen, zato što im nije predala broj žiro računa na koji bi mogli da joj proslede novac:

Jelena Golubović nije predala broj ličnog računa na koji smo hteli da uplatimo nagradu još pre nekoliko meseci i posle više desetina naših poziva. To je učinila u sredu 30.4. u 15.40, dan pred praznike. O tome je i mene lično obavestila 1. maja po podne SMS porukom. Kao što znate, platni promet ne radi od četvrtka do ponedeljka, tako da pre tog dana ne može svakako očekivati uplatu niti je bilo moguće uplatiti nagradu i obaveze prema državi tokom praznika", kaže Darko Popović i dodaje:

"Ona je izbegavala donošenje broja svog računa, jer je sve vreme želela da izbegne obaveze prema državi, pokušavajući da nas ubedi da novac uplatimo na nečije drugo ime, a ne na njeno. Na šta mi nismo pristajali jer nismo želeli da saučestvujemo u takvoj protivzakonitoj radnji. Sada kada konačno imamo traženi dokument konačno nema smetnji za transakciju novca za nagradu", zaključio je Popović.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Jelena Golubovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>