Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Berzan pronalazi Silu koja je sama i nezaštićena, Boran je u strahu za život svoje supruge! (Foto)

Dilaver od Berzana saznaje da je Sila nestala i pita ga, da li on ima neke veze sa nestankom njegove snajke. Berzan mu odgovara kako ga je precinio i kako je samo čuo da je nestala, ali da ga jako zanima kako da dođe do  nje.

Serija Sila večeras:  Berzan pronalazi Silu koja je sama i nezaštićena, Boran je u strahu za život svoje supruge! (Foto)



Serija Sila večeras: Esma se udružuje sa Berzanom i pomaže mu da pre Borana dođe do Sile! (Foto)
Sila se konačno javlja Boranu na telefon, koji je moli da se vrati jer se plaši za njenu bezbednost i kaže joj kako ne sme nikako da bude sama, da je isuviše opasno i da dovodi svoj život u veliku opasnost. Sila mu odgovara kako mora da ostane sama neko vreme, jer želi da dobro razmisli o svemu što im se događa. Boran i Berzan kreću u potragu za Silom koja je sama i nezaštićena.

Serija Sila večeras: Sila napušta Borana kako bi donela pravu odluku o njihovom braku! Šivan je teško ranjen! (Foto)
Emir predaje pismo koje joj je napisao Oguz i govori joj kako mu je rekao da ne želi da je ozgubi i da je moli za oproštaj. Dilan je oduševljena što je njen brat zaštitio, jer joj je otkrio da nije želeo da prihvati pismo dok mu ne kaže o čemu se radi.

Berzan saznaje gde se Sila nalazi i dolazi prvi do nje. Ne znajuci sa kim razgovara započinje prijatan razgovor sa njim. Boran je u panici, jer ne pronalazi Silu u hotelu, a zna da se Berzan nalazi u njenoj blizini.



Berzan zove Borana i govori mu kako će da mu olakša tugu, tako što će mu reći gde mu se žena nalazi. Saoštva mu da je Sila u Agvi i govori mu da se ne brine i da je dobro. Boran nalazi Silu I objašnjava joj celu situaciju,da je Zejnep kod sebe zaštitili devojku. Sila se brine za pita i pita Borana da li je na sigurnom . Govori joj da je doktorka na sigurnom i da je kod svojih u Izmiru. Saopštava joj i da je Šivan upucan i da se nalazi u životnoj opasnosti.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>