Svet

Region

Sara Džesika Parker pobesnela zbog komentara na društvenim mrežama

Glumica Sara Džesika Parker kaže da je nimalo ne pogađaju zlonamerni komentari koje redovno čita po društvenim mrežama. Ipak, jedan komentar ju je jako razbesneo.

Sara Džesika Parker pobesnela zbog komentara na društvenim mrežamaPogodite šta je Sara Džesika Parker prvi put probala sa 49 godina!
Glumica Sara Džesika Parker priznaje da redovno posećuje društvene mreže i čita komentare koji se odnose na nju, ali takođe da ne obraća puno pažnje na njih.

"Redovno čitam komentare na Tviteru, uglavnom ne obraćam puno pažnje, ali nedavno sam pročitala komentar koji me je veoma razbesneo", rekla je glumica za komentar koji se odnosio na to da Sara nije biološka majka svojim dvema ćerkama.

“Ne razumem ljude koji ostavljaju takve komentare. Nisam neko ko se hvali da je bogatstvom, niti pravim skandale. Ne putujem sa telohraniteljima, ne gnjavim medije svojom decom, i ne živim glamuroznim životom”, dodala je Sara kojoj je žao jer nailazi na nerazumevanje ljudi. Sara je inače postala majka zahvaljujći tome što je usadila embrion sa njenim jajnim ćelijama u drugu ženu.

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>